Winterschilder inzetten in Lelystad?

Heeft u onderhoudswerk aan uw woning of bedrijfspand in de regio Lelystad? Schakel dan de winterschilder in! De winter is een voordelige periode om uw onderhoudswerk te laten verrichten. Besteed uw schilderwerk uit aan onze winterschilder en u krijgt kwaliteitswerk. Bovendien zorgt u voor tijdsbesparing en een hoop gemak voor uzelf.

Voor binnen én buiten

Vroeger kon een schilder in de winter niet aan het werk. Sinds we het winterweer goed buiten kunnen houden kan een schilder echter al sinds lange tijd binnen aan de slag in de winter. Tegenwoordig zorgen de innovaties op het gebied van verf en ander materiaal ervoor dat de schilder ook buiten aan de slag kan in de winter!

Profiteer van voordeel!

In de winter kunt u dus al uw onderhoudswerk laten doen, maar dan met heel veel voordeel! Zo ontvangt u winterkorting en kunt u ook nog steeds profiteren van het verlaagde BTW tarief op schilderwerk. Dit geldt als uw woning ouder is dan 2 jaar.

Wilt u weten hoe hoog uw korting kan oplopen? Of wilt u weten wat de voordelen zijn? Neem dan in de regio Lelystad vrijblijvend contact met ons op.