Uw binnenschilder in Lelystad

Is uw binnenschilderwerk in de loop der jaren lelijk geworden? Zijn er beschadigingen ontstaan? Of wilt u uw interieur graag opfrissen met een nieuwe lik verf? Dan helpen wij u graag. We voeren alle schildersklussen in en om het huis voor u uit. De vakschilders van OSB Onderhoud Specialist zorgen ervoor dat uw interieur weer helemaal van deze tijd is en adviseren graag over de mogelijkheden.

Wat we voor u kunnen betekenen

We kunnen u in Lelystad van A tot Z van dienst zijn. Onze schilders geven graag kleur- en stijladvies en zorgen ervoor dat uw schilderwerk naadloos aansluit bij uw interieur. Door proefvlakken te schilderen kunt u zich een goed beeld vormen van het uiteindelijke resultaat en weet u dus altijd waar u aan toe bent.

We schilderen elk type oppervlak. Van trapleuningen tot wanden en plafonds en van keukens tot badkamers en deuren. Voor elk van deze klussen hanteren we een eigen aanpak en dus kunt u ervan op aan dat u jaren plezier heeft van het resultaat.

Spuitwerk door binnenschilder

We schilderen niet alleen met de kwast en roller. Onze binnenschilder beschikt over een speciale spuitinstallatie waarmee we in korte tijd grote oppervlakken kunnen schilderen. Dit is vooral handig waar het het afwerken van wanden en plafonds betreft.

Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.