Creatieve wandafwerking in Lelystad

Bij OSB Onderhoud Specialist in Lelystad zijn we meer dan schilder alleen. Naast schilderwerk van hoog niveau kunt u bij ons ook terecht voor creatieve wandafwerking. We hanteren een hoog afwerkingsniveau en zorgen ervoor dat uw kamers naar uw smaak en volgens deze hoge standaard zijn afgewerkt. Het maakt hierbij niet uit of u kiest voor een moderne of juist klassieke sfeer. Onze ervaren vakmannen verzorgden al vele interieurs en zijn ook u graag van dienst.

Elke stijl, elke sfeer

Voor elk interieur geldt dat wandafwerking essentieel is voor een gefinishte look. We bieden u de keuze uit vele verschillende soorten afwerkingen en bieden naast schilderwerk onder andere spuitwerk aan. Deze laatste stelt ons in staat om in korte tijd vele vierkante meters te bewerken en is een relatief goedkope manier van afwerken.

De beste materialen

We vragen niet alleen het uiterste van onze mensen, maar werken ook alleen met de beste materialen. We kiezen voor a-merken omdat we op die manier een resultaat kunnen leveren waar u jaren plezier van zult hebben. En mocht er onverhoopt toch iets misgaan? Dan heeft u een officieel garantiecertificaat en dus jarenlange zekerheid.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.